MARKETING

Portal SVEVESTI.rs svaki mesec čita 300.000 ljudi iz Srbije prema Google Analytics merenju.


Ukoliko želite predstaviti svoje proizvode/usluge našim čitaocima i povećati prodaju možete nas kontaktirati za sve informacije i savete. Cene su nam prilagođene kako biste dobili maksimalnu vrednost za Vaš novac.

Zatražite ponudu za oglašavanje bez ikakve obaveze.
Pošaljite nam upit na guxonig@hotmail.com .  Navedena email adresa nije namenjena za primanje PR objava i molimo da to poštujete!

POZICIJA 1 – SPONZORISAN ČLANAK

Spozorisan članak će uvek biti prva vest na našem portalu. Sponzorisan članak je potrebno da imate unapred napisan, naše je da ga okačimo. Pozicija 1 (jedan) se zakupljuje na određeno vreme. Takođe je moguće napraviti sponzorisan članak u bilo kojoj od naših kategorija koje imamo na portalu i samim tim targetirati određenu grupu čitaoca. Cena zavisi od broja dana koliko će sponzorisan članak biti na našem portalu. Cena se pravi za svakog klijenta posebno kako bi svaki klijent dobio najviše za svoj novac i bio zadovoljan.

POZICIJA 2 – BANER REKLAMA 970px × 250px

Ukoliko želite da se reklamirate putem baner oglasa, potrebno nam je dostaviti dizajniran baner ili ćemo Vam mi dizajnirati isti i postaviti ga na naš portal.

Baner oglas je moguće zakupiti na početnoj strani ili u određenim kategorija u zavisnosti od klijentovih želja i ciljeva.

Cena je 1.000,00din za 1.000 prikaza (CPM).

POZICIJA 3 – BANER REKLAMA 600px × 300px

Manji baner je moguće postaviti samo u određenim kategorijama (bez početne stranice) kako bi se targetirali specifični čitaoci, tj. kako bi klijenti dobili najvše za svoj novac.

Cena je 1.000,00din za 1.000 prikaza (CPM).


U navedene cene nije uračunat PDV
Odobravamo agencijske popuste, popuste na avansno plaćanje i na količinu

Pravimo ponudu po merama svakog klijenta pojedinačno

Javite nam se i recite nam Vaše želje, Vaš cilj i Vaš budžet. Sigurni smo da možemo ostvariti saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Zatražite ponudu za oglašavanje bez ikakve obaveze.
Pošaljite nam upit na guxonig@hotmail.com . Navedena email adresa nije namenjena za primanje PR objava i molimo da to poštujete!